تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

واکنش تند فرانسه به مهاجرستیزی دولت ایتالیا

واکنش تند فرانسه به مهاجرستیزی دولت ایتالیا وزیر امور خارجه فرانسه واکنشی شدید به تصمیم مقامات ایتالیا در عدم پذیرش یک کشتی مملو از مهاجر نجات یافته در دریای مدیترانه در بنادر این کشور نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۰ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 14
کد خبر: ۱۵۹۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، «کاترین کولونا»، وزیر امور خارجه فرانسه در مصاحبه‌ای تاکید کرد، دولت رُم با دست رد زدن به پذیرش یک کشتی حامل مهاجران در بنادر خود «فقدان انسانیت» را نشان داده است.

 

به نوشته پایگاه خبری «راشاتودی» کولونا در این مصاحبه به ایتالیا نسبت بروز عواقب در صورت ادامه مخالفت کردنش با پذیرش مهاجران نجات یافته در دریای مدیترانه هشدار داد.

 

دولت جدید ایتالیا ماه گذشته میلادی ورود کشتی «اوشن وایکینگ»، حامل 234 مهاجر نجات یافته در دریا به بنادر خود را ممنوع کرد. وزیر امور خارجه فرانسه در مصاحبه با روزنامه فرانسوی «لوپاریزین» این رفتار دولت ایتالیا را «شدیدا ناامیدکننده» خواند و گفت: «این تصمیم تکان‌دهنده است.»

 

وزیر خارجه فرانسه تاکید کرد، این کشتی که حامل گروهی از مردم مصیبت‌زده خاورمیانه و شمال آفریقا بود، باید توسط نزدیک‌ترین بندر به آن که یک بندر ایتالیایی بود پذیرفته می‌شد. او در ادامه انتقادش از دولت ایتالیا که اخیرا به دست راستگرایان افراطی مهاجر ستیز افتاد گفت: «ایتالیا نه به قوانین بین‌المللی و نه به قوانین دریانوردی احترام نگذاشته است.»

 

کولونا گفت، فرانسه «به سبب مخالفت لجبازانه و فقدان انسانیت ایتالیا» مجبور به اجازه دادن به لنگر انداختن آن در یکی از بنادر خود شد.

 

کشتی اوشن وایکینگ که تحت مدیریت گروه فرانسوی «اس.او.اس مدیترانه» است، روز جمعه وارد بندر «تولون» در جنوب شرق فرانسه شد.

 

در حالی که «جورجیا ملونی»، نخست وزیر جدید ایتالیا اعلام کرد از همان ابتدا پذیرش این کشتی وظیفه پاریس بود، کولونا اظهار کرد، بیانیه ملونی «در تناقض کامل با مبادلات ما» بود.

 

وزیر خارجه فرانسه هشدار داد: «اگر ایتالیا به ادامه این رفتار اصرار کند عواقبی در کار خواهد بود.»

 

کولونا همچنین خاطرنشان کرد که فرانسه برنامه قبلی خود را برای پذیرش 3500 پناهجو که در حال حاضر در ایتالیا به سر می برند، معلق کرده و در واکنش به اقدامات رُم، کنترل ها را در مرز فرانسه و ایتالیا تشدید کرده است.

 

ملونی که با وعده مقابله با مهاجرت غیرقانونی به نخست وزیری رسید، پیشتر این اقدام پاریس را "تهاجمی" و خیانت به "پویایی همبستگی و شراکت اروپایی" خواند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار